Welkom bij praktijk Majime
Mijn naam is Esther Oldenburger, ik ben geboren in 1976, gehuwd en ik heb 4 kinderen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als kinder- en jeugdverpleegkundige.
Door onze kinderwens zijn we naast de reguliere zorg jaren geleden in aanraking gekomen met een kinesioloog. Dit was mijn eerste ervaring met de kinesiologie.
Na deze mooie sessie kwamen onze kinderen ook al snel bij de kinesioloog met verschillende klachten, zoals eczeem, hoog gevoeligheid, faalangst, leerproblemen en, zoals wij dat noemen, af en toe even resetten. 
In mijn werk als jeugdverpleeg-kundige adviseerde ik de kinderen ook regelmatig de kinesioloog en kreeg daar vaak hele mooie reacties van terug.
Doordat onze kinesioloog ging emigreren kwam al gauw de vraag "En nu, wie kan ons dan helpen?". Waarop ik het aanbod kreeg om de      Touch for Health cursus mee te doen, als "EHBO-ondersteuning" voor mijn kinderen. Ik was gelijk verkocht en sprak er vol enthousiasme over met iedereen in mijn omgeving, waarna onze keukentafel al snel een kleine praktijk werd. 
Hierna volgden heel veel leuke cursusdagen bij dezelfde kinesioloog in Frankrijk, en ruilde ik al snel de keukentafel in voor een eigen ruimte om met meer privacy aan het werk te kunnen met dit mooie vak.
Ik blijf het bijzonder en prachtig vinden om mensen te ondersteunen in hun heling proces. Elke sessie is anders en magisch mooi.
Alle informatie die met de klacht te maken heeft wordt door het lichaam gegeven, en niet door mij. 
De eerlijkheid, puurheid en magie van kinderen geven iets moois en speciaal aan de behandeling. Ze reageren vrijwel direct op de sessie waardoor we met veel plezier aan het werk zijn. 
Voor jongeren is dit een heel laagdrempelig en een fijne ondersteuning omdat ze niet hoeven te praten en gelijk wordt opgelost en geheeld.