Om alvast een indruk te krijgen wie jou mogelijk een helpende hand biedt, stel ik mezelf even voor.
Mijn naam is Esther Oldenburger, ik ben geboren in 1976, gehuwd en ik heb 4 kinderen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als kinder- en jeugdverpleegkundige.
Door onze kinderwens zijn we naast de reguliere zorg jaren geleden in aanraking gekomen met een kinesioloog. Dit was mijn eerste ervaring met de kinesiologie.
Mijn kinderen kwamen ook al snel bij de kinesioloog met verschillende klachten, zoals eczeem, hoog gevoeligheid, faalangst, leerproblemen en, zoals wij dat noemen, af en toe even resetten. 
In mijn werk als jeugdverpleeg-kundige adviseerde ik de kinderen ook regelmatig kinesiologie en kreeg daar vaak hele mooie reacties van terug.
Doordat onze kinesioloog ging emigreren kwam al gauw de vraag "En nu, wie kan ons dan helpen?". Waarop ik het aanbod kreeg om de cursus mee te doen, als "EHBO-ondersteuning" voor mijn kinderen. Ik was gelijk verkocht en sprak er vol enthousiasme over met iedereen in mijn omgeving, waarna onze keukentafel al snel een kleine praktijk werd. Hierna volgden heel veel leuke cursusdagen bij dezelfde kinesioloog in Frankrijk, en ruilde ik al snel de keukentafel in voor een eigen ruimte om met meer privacy aan het werk te kunnen met dit mooie vak.
Wat het voor mij erg leuk maakt om het vak kinesiologie uit te oefenen, is de vriendelijke, rustige manier van werken met elkaar. Alle informatie die met de klacht te maken heeft wordt door het lichaam gegeven, en niet door mij. 
Daarnaast vind ik het geweldig om met kinderen te werken. Hun eerlijkheid, puurheid en magie geven iets moois en speciaal aan de behandeling. Ze reageren vrijwel direct op de sessie waardoor we met veel plezier aan het werk zijn.