Welkom bij praktijk Majime
Mijn naam is Esther Oldenburger, ik ben geboren in 1976, gehuwd en ik heb 4 kinderen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als kinder- en jeugdverpleegkundige.
Door onze kinderwens zijn we naast de reguliere zorg jaren geleden in aanraking gekomen met een kinesioloog. Dit was mijn eerste ervaring met de kinesiologie.
Na deze mooie sessies kwamen onze kinderen ook al snel bij de kinesioloog met verschillende klachten, zoals eczeem, hoog gevoeligheid, faalangst, leerproblemen en, zoals wij dat noemen, af en toe even resetten. 

Doordat onze kinesioloog ging emigreren kwam al gauw de vraag "En nu, wie kan ons dan helpen?". Waarop ik het aanbod kreeg om de      Touch for Health cursus mee te doen, als "EHBO-ondersteuning" voor mijn gezin. Ik was gelijk verkocht en sprak er vol enthousiasme over met iedereen in mijn omgeving, waarna onze keukentafel al snel een kleine praktijk werd. 
Hierna volgden heel veel leuke cursusdagen bij dezelfde kinesioloog in Frankrijk, en ruilde ik al snel de keukentafel in voor een eigen ruimte om met meer privacy aan het werk te kunnen met dit mooie vak.
Ik blijf het bijzonder en prachtig vinden om mensen te ondersteunen in hun heling proces. Elke sessie is anders en iedereen ervaart het als ze prettig en ondersteunend.
Alle informatie die met de klacht te maken heeft wordt door het lichaam gegeven, en niet door mij. 
Regelmatig komen er ook kinderen/jongeren hun eerlijkheid, puurheid en magie geven iets moois en speciaal aan de behandeling. Ze reageren vrijwel direct op de sessie waardoor we met veel plezier terug kijken op de sessie. 
Voor jongeren is dit een heel laagdrempelig en een fijne ondersteuning omdat ze niet hoeven te praten het wordt gelijk opgelost en geheeld, ze voelen zich echt gezien. Ouders zien gelijk verbetering, de rust terug is, ze zijn weer helder, hun ogen sprankelen weer.

Ik heb het mooiste vak wat er is!