De magische reis naar jezelf...
De magische reis naar jezelf...

Jongeren Numerologie 🦋 

 

Getallen zijn stralende bakens van licht op het pad van ieder mens die een innerlijke weg naar wijsheid volgt.


Een jaar geleden liep mijn dochter echt vast, zoveel ondersteuning maar geen beweging.

Tijdens een workshop Jongeren Nummerologie vielen er zoveel kwartjes dat ik gelijk wist hier moeten we zijn. Tijdens haar sessie bij Theo Jeukens werd er zoveel duidelijk dat ze zelf haar draad weer op kon pakken. Ze is er nog niet maar wat heeft ze al weer mooie stappen gezet.

Door 1 gesprek zoveel inzichten en bekrachtiging. 

Dit gun ik elke jongeren ( of volwassenen) die vast loopt in zichzelf met school of op andere vlakken.Het jaar 2023, de wijze uil🦉


Weet je al wat jouw doel is?  


Dit jaar is een 7-jaar (2+0+2+3) en de 7 is in de basis het getal van diepgang en innerlijke wijsheid.


Dit jaar is het dan ook een extra goed jaar om je hier eens verder in te verdiepen. 


De 7 is ook het getal van onrust, twijfel en onzekerheid en van te lang in situaties blijven zitten die niet goed voelen.


Er is onrust die je kan voelen, in de wereld, in  privé situaties maar ook innerlijke onrust.


Toeval? 

Daar geloof ik allang niet meer in 😉


Maar hoe werkt numerologie dan?

Uit jouw geboortedatum zie je wat je karaktereigenschappen zijn, hier haal je herkenning, bevestiging, inzicht en rust uit.


Maar ook welke lessen je nog te leren hebt.

Lessen blijven zich herhalen als deze niet herkend en niet geleerd en uitgewerkt zijn.


Uit jou geboortedatum kun je erg snel zien of je moeite hebt met je uitten of opkomen voor zichzelf, een binnenvetter bent, maar ook leiderschap kwaliteiten hebt, of juist het samenwerken op gelijk niveau prettig vindt, of welke beroepsrichting uiteindelijk bij jou past.


In een numerologie consult halen wij jouw persoonlijke getallen, jouw lessen en ook jouw valkuilen er makkelijk en snel uit.


Op deze mooie manier kun je je verbazingwekkend snel weer in beweging komen om op jou pad te vervolgen van groei and happiness💝

 

 

 


Jouw sessie in een mooi verslag
Jouw sessie in een mooi verslag
Ervaring Numerologie december 2022
Ervaring Numerologie december 2022

Na een aantal kinesiologische sessies bij Esther was ik nieuwsgierig wat de numerologie mij te vertellen zou hebben.

Omdat ik inmiddels mezelf steeds beter leer kennen en voelen vond ik dit iets wat niet mocht ontbreken. 

Inzicht krijgen in mijn levenscycli, lessen die ik te leren had of nog heb, mijn uitdagingen, mijn rode draad van het leven en wat 2022 en 2023 me bracht en zal brengen.

Ik kan zeggen het is gelukt!

Tijdens een sessie heeft Esther me op een plezierige, duidelijke en  persoonlijke uitleg gegeven over mijn numerologie. Ze licht de diverse onderdelen op een fijne en duidelijke manier toe. 

Je krijgt je numerologie als een mooi boekje mee zodat je thuis in alle rust het nog eens kunt lezen. Dat is superfijn want je krijgt best veel informatie in de sessie. Ik heb inmiddels het boekje al verschillende keren erbij gepakt en  merk dat de benoemde dingen steeds meer op z’n plaats vallen….

Ik ben erg blij met de extra inzichten en lessen over mezelf, zo herkenbaar en fijn dat ik deze nu kan meenemen op mijn reis in m’n verdere leven. Dit naast de kinesiologische ontmoetingen die ik nog regelmatig met Esther heb.

Esther bedankt!
Ervaring oktober 2023

De numerologie sessie bij Esther, praktijk Majime, heeft mij een bijzonder waardevol inzicht gegeven waardoor ik mijzelf beter leer begrijpen en bewuster ben geworden over wie ik ben en vooral wil zijn, voor mij heeft de numerologie sessie bijgedragen aan een betekenisvol startpunt van mijn reis naar binnen"


Groetjes!