De sessies zullen in een veilige omgeving zijn waarin je de emotionele steun en professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt. December 2023


Dankjewel dat je zo'n heerlijke plek hebt aan de rand van het bos, een magische heksenhuisje, en zo'n stevige, liefdevolle aanwezigheid voor me bent geweest tijdens en rondom de sessies die ik bij je heb gevolgd.
Ervaring van een numerologie sessie


Oktober 2023


"De numerologie sessie bij Esther, praktijk Majime, heeft mij een bijzonder waardevol inzicht gegeven waardoor ik mijzelf beter leer begrijpen en bewuster ben geworden over wie ik ben en vooral wil zijn, voor mij heeft de numerologie sessie bijgedragen aan een betekenisvol startpunt van mijn reis naar binnen"


Groetjes!


December 2022


Na een aantal kinesiologische sessies bij Esther was ik nieuwsgierig wat de numerologie mij te vertellen zou hebben.

Omdat ik inmiddels mezelf steeds beter leer kennen en voelen vond ik dit iets wat niet mocht ontbreken. 

Inzicht krijgen in mijn levenscycli, lessen die ik te leren had of nog heb, mijn uitdagingen, mijn rode draad van het leven en wat 2022 en 2023 me bracht en zal brengen.

Ik kan zeggen het is gelukt!

Tijdens een sessie heeft Esther me op een plezierige, duidelijke en  persoonlijke uitleg gegeven over mijn numerologie. Ze licht de diverse onderdelen op een fijne en duidelijke manier toe. 

Je krijgt je numerologie als een mooi boekje mee zodat je thuis in alle rust het nog eens kunt lezen. Dat is superfijn want je krijgt best veel informatie in de sessie. Ik heb inmiddels het boekje al verschillende keren erbij gepakt en  merk dat de benoemde dingen steeds meer op z’n plaats vallen….

Ik ben erg blij met de extra inzichten en lessen over mezelf, zo herkenbaar en fijn dat ik deze nu kan meenemen op mijn reis in m’n verdere leven. Dit naast de kinesiologische ontmoetingen die ik nog regelmatig met Esther heb.

Esther bedankt!Januari 2023

Ik heb veel gehad aan de numerologie sessie bij Esther. De thema’s waren zeer herkenbaar. Ze vormen samen met de uitgebreide uitwerking op papier een kompas voor mijn leven. Ik weet nu wat voor mij belangrijk is om uit te werken, wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook zijn er thema’s per maand benoemd die belangrijk zijn om aandacht aan te schenken. Heel helpend om me hierdoor iedere maand gericht verder te kunnen ontwikkelen. Een aanrader!

Ervaring van een kinesiologie sessie.


Ervaring kinesiologie sessie 


December 2022


Net een prachtige sessie mogen ontvangen van Esther🥰 Kinesologie 💫

Met aandacht, liefde en humor heeft Esther mij begeleid op de tafel. Prachtig hoe zij afstemt op mij en het veld. 


Er komt naar voren waar blokkades zitten. Het wordt benoemd en geheeld, in balans gebracht. Zonder in het verhaal te gaan. 


Op het moment dat mijn blokkade naar voren kwam, ik er bij kon blijven en Esther haar magie 🪄 toepaste voelde ik de zwaarte van mij af glijden. 


Prachtig ❤️
oktober 2020

Kinesiologie ? Jee... pfff nooit van gehoort 

Maar namate Esther mij er meer over vertelde werd ik nieuwsgierig 

Ik ben er wat over gaan lezen en kwam er gaande weg achter dat het niet zweverig is. Maar dat er gewerkt wordt met accupuntuurpunten , het energie centrum, energie banen en nog wat dingen waar ik geen verstand van heb maar boven al met je onder bewustzijn.

Want uiteindelijk weet je lichaam waar het de mist is in gegaan en wat goed voor je is 

Mijn eerste sessie was een openbaring voor mij 

Ze gaf mij inzichten, hielp mij met helen en terug in balans zetten !

Wat ik heel fijn vind aan de sessie bij esther als je niet wilt praten gaat ze toch verder in het heling proces omdat jouw onderbewustzijn weer een duwtje krijgt in de goede richting! Na een sessie stroomt de energie weer en voel jeje blij en niet moe of teleur geslagen zoals ik welleens bij een andere therapeut de deur uit bent gegaan 

Esther is een fantastische kinesioloog waar je warmte, luisterend oor , en vrolijkheid er zo bij krijgt !25 september 2020


Vrijwel direct na de behandeling functioneerde ik weer, de klachten waren na 1 sessie al verbeterd. Esther doet haar werk met passie en is erg nauwkeurig en toegewijd.

 


5 september 2020


Het gevoel om thuis te komen in je eigen lichaam is het mooiste wat er is, de koude rillingen in je lichaam als je weg rijd op je fiets 

Tegelijkertijd word me lichaam gevuld met warmt en weet dat jou sessie een healing in mij lichaam heeft verricht

Lieve Esther jou sessie was een kado voor mijzelf liefde en een groei in mijn lichaam en kijk uit naar de volgende sessie en van binnen word ik al weer blij en voel ik me heel rijk🙏🍀🤗Op instagram is een blog geplaatst van iemand die bij me is geweest voor een sessie😊

Heel leuk stukje!

 

http://ladybos.nl/eeen-bijzondere-ervaring-mijn-bezoekje-aan-de-kinesioloog/

 

 

 

Water steentjes 

Deze mineraalrijke stenen kun je toevoegen aan een kan water.

Voor meer dan 70% bestaan wij uit water. Om helder te blijven, afvalstoffen af te voeren en voedingstoffen te transporteren is het belangrijk dat wij het in voldoende mate drinken. Door mineralen in het water te plaatsen kan de energie van water worden beïnvloedt. Hierdoor wordt de kwaliteit van het water beter, de geneeskrachtige eigenschappen toe die lichaam en geest op een positieven manier beïnvloeden.

 

In deze kan zitten:

  • Bergkristal, vergroot psychische vaardigheden. Bevordert concentratie en helder denken. Stemt je af op je spirituele doel. Het is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt voor energetisch werk. Kan de werking van andere stenen versterken. Beschermt en reinigt de aura. 
  • Amethist, Natuurlijk kalmerend middel, maakt je hoofd helder, geeft inzicht in je eigen gedrag en gevoelszaken, blokkeert negatieve energieën in de omgeving. Het is een mooie meditatie steen. 
  • Rozekwarts, bij uitstek de steen van de liefde en het hart. Versterkt de empathie en gevoeligheid en helpt om de nootzakelijke veranderingen te accepteren. Bevrijd onder drukte emoties en verdriet, leert van je zelf houden. zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing, zelf acceptatie en eigenliefde.

Zo zijn er verschillende combinaties voor een waterkan, reiniging, bescherming, doelen waarmaken etc. Niet alle stenen kunnen bij elkaar in het water dus vraag na wat het beste bij jou past en wat er op dit moment nodig is. 

 


kinesiologie voor kinderen

Hulp middel bij leer- en concentratie problemen

 

Kinderen staan tegenwoordig erg onder druk, en hebben vaak moeite met het voldoen aan de verwachtingen van ouders en docenten. Ze krijgen huiswerkbegeleiding of bijlessen, rennen van de ene club naar de andere met als gevolg: onzekerheid, faalangst, slechte concentratie en chronische vermoeidheid.
Kinesiologie is een eenvoudige methode om deze druk op de kinderen te verlichten. De oefeningen nemen psychische en lichamelijke blokkades weg, waardoor de energie weer vrij kan stromen en de kinderen (en de ouders) meer lucht krijgen.
De kinderen krijgen na de sessie een oefeningskaartje mee naar huis die ze als ondersteuning nog even kunnen gebruiken. En daarnaast mogen de kinderen altijd een mooi steentje uitzoeken!

Komt dit je bekend voor?

 

 

"Mijn kind kan niet stil zitten op school" of, "thuis wist hij alles nog, maar tijdens de repetitie kreeg hij een black out".

Concentratie vermindering, lukt het lezen of spellen minder goed, last van drukte, faalangst - steeds meer kinderen krijgen hier mee te maken en reageren op de aan hen gestelde eisen door met tegen zin naar school te gaan.

Als kinderen niet meer met plezier naar school gaan, problemen met de leerkracht krijgen, slechter slapen of weer in hun bed gaan plassen lijd het hele gezin daar onder. Ouders doen hun uiterste best het kind weer op het goed spoor te krijgen. Als dit niet lukt twijfelen ze niet alleen aan het kind maar ook aan hun eigen vaardigheid om hun kind de juiste gereedschap mee te geven.

Met eenvoudige oefeningen, die met de kinesiologie methode testen, wordt de concentratie beter en zorgen we dat er meer balans in het kind en de schoolprestaties komen. 

De kruisloop is één van de oefeningen.  Deze helpt het kind:

- beide hersenhelften te activeren tijdens het leren

- goed te schrijven

- goed te luisteren en te begrijpen

- beter te zien

- te begrijpen wat je leest

- meer uithouding vermogen te hebben

 

Mocht je nog vragen hebben mail of bel dan gerust!


Al enige tijd gebruik ik de Home Essential Kit thuis en tijdens sessies in de praktijk. Toch gebruik ik nu pas alle olien en komen ze allemaal veel meer tot hun recht, mijn kinderen pakken regelmatig een olie omdat ze hem nodig hebben. Eigenlijk merk ik dat we niet meer zonder kunnen. De olien ruiken niet alleen lekker, maar ze werken ook echt. 

 


De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. 


De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.


* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. 


Waarschuwing

Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.


Elke maand bestel ik zowel voor mezelf, mijn omgeving en voor mensen uit de praktijk de doTerra oliën. Wil je meer info, vraag gerust. Ik deel graag mijn enthousiasme.