Praktijk informatie.

Lieve mensen,

Het bestrijden van het Corona-virus vraagt van ons allemaal een stap terug te doen. Vandaag werd bekend dat de scholen en horeca tot 6 april worden gesloten. Ook Praktijk Majime zal tot 6 april gesloten zijn. 


Ik heb zelf geen klachten en de maatregelen in de praktijk zijn adequaat. Omdat ik onder zorg val, mag ik open blijven. De zorg die ik lever valt echter niet onder acute zorg. Om bij te dragen aan het verlagen van de verspreidingsgraad gaat de praktijk daarom dicht. Dan hoef jij niet naar mij toe te reizen, waarbij je mogelijk in aanraking komt met anderen. 


Afspraken kunnen weer ingepland worden vanaf 7 april (onder voorbehoud van eventuele maatregelen vanuit de overheid). 


Ik hoop van harte dat jij en je dierbaren deze periode gezond doorkomen.


Daarnaast kan ik me voorstellen dat deze periode stress en spanning oproept. Als het lichaam stress ervaart, verlaagd het immuunsysteem. Het helpt enorm als we elkaar helpen, positief blijven. Veel plezier maken, gezond eten en goed slapen. Daar waar dat kan zonder contact te maken: ga naar buiten en haal een frisse neus. Boost je immuunsysteem met een extra multivitamine of vitamine C, vooral dat laatste helpt heel goed om je immuunsysteem te versterken. 


Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning dan kunnen we samen kijken wat ik evt kan bieden.

Dan zou je kunnen denken aan video bellen en samen kijken welke oefening, een correctie of korte sessie op afstand nodig is aanvullend met een roller olie van doterra op maat gemaskt.

Blijf gezond en als ik wat voor je kan doen hoor ik het graag🙏

 

     

Hoeveel kinesiologie sessies heb je nodig?


Hoeveel sessies er nodig zijn hangt af van de aard van jouw klachten. Je begint met een drietal sessies met een tussenpoos van 3 á 4 weken. 

Bij gecompliceerde problemen kan het voorkomen dat er meer sessies nodig zijn. Tijdens de sessies zal ik zo goed mogelijk inschatten wat nodig is. 

 

Wat kost een sessie?


De sessies kosten per 1 januari 2020 overdag 50 euro en savonds en weekenden 65 euro (graag contant mee nemen).

 

Praktijk datum Zwanenburg


11 januari = vol

7 mrt = vol

18 april=vol

6 Juni = vol 

27 juni nog 6 plekjes

Sessies kosten €65-,

           

Worden de sessies vergoedt?


Als mens en als kinesioloog sta ik graag op mijn eigen benen. De sessies worden daarom niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

Merk je gelijk resultaat?


Ja, de meeste mensen merken gelijk resultaat, bij andere mensen duurt het iets langer. Ook ervaren de meeste mensen na de sessie een ontspannen gevoel. Plan daarom altijd na een sessie voldoende tijd in om bij te komen.

 

Wat kost een Symphony of the cell en Aromatouch massage (dõTERRA) 


Symphony of the cell zijn een reeks behandelingen van 20 min om te zorgen dat alle cellen in het lichaam weer in harmonie komen  ( zie uitgebreide informatie bij dõTERRA essentiële oliën).

Een protocol wordt 6 keer toegepast.

Kosten €45 per behandeling.

 

AromaTouch techniek verbetert je stemming, vermindert stress en toxische lading door de zachte aanraking van de Aromatouch. Deze behandeling duurt ongeveer 45-60 min. 

Kosten €50.

 

Aroma techniek voor paarden is een techniek waarbij we gebruik maken van 8 verschillende essentiële oliën. Ik werk langs de energiebanen en contactpunten van de schoft tot aan de hoeven vanuit de hals tot aan de staart wortel. Deze techniek zorgt ervoor dat de oliën worden opgenomen in het bloed en dat het zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht komt. De oliën ondersteunen zowel de fysiek als de emotionele staat van het paard.

De behandeling duurt ongeveer 45 min. Hiervoor vraag ik een vergoeding van €40.

 

Nog niet al je vragen beantwoord

Neem gerust contact met me op.

Openingstijden

maandag     9.00u /  17.00u
dinsdag       9.00u / 17.00u
woensdag    9.00u / 17.00u
donderdag   9.00u / 17.00u
Vrijdag         9.00u/ 17.00u
De avond uren in overleg.

Zaterdag en zondag gesloten

Contact

Email: kinesioloog.majime@gmail.com
Tel: 0611423021

 

DoTERRA 

bestellen:  https://www.mydoterra.com/majimepraktijkvoorkinesiologie

Praktijk Majime

Hoge Hereweg 23A

9756 TG, Glimmen

Groningen