dõTERRA

Mijn avontuur naar hulp van de natuur


Alweer 5 jaar geleden ontdekte ik de oliën van dōTERRA. 


Ons natuurlijke medicijn kastje waarmee ik mezelf en mijn kinderen helpt bij van alles!

Denk dan aan beter slapen, concentratie, hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, insectenbeten, wondjes, blauwe plekken, hoofdluizen en nog zoveel meer. 


Ik starte met een basispakket van 10 oliën waarmee ik alle standaard  producten uit mijn medicijnkastje direct kon vervangen. 


Via een geweldig spaarprogramma en leuke acties bouwde ik mijn collectie van oliën al best snel uit. Nu werk ik er ook mee in mijn praktijk en geef ik hele fijne lichaamabehandelingen met de oliën. 


Met een olie bijbel, een leeromgeving en hulp van een Aromatherapeut die ik altijd vragen kan stellen leerde ik hoe ik perfect de oliën kon inzetten voor mijn kinderen, huisdieren en in mijn praktijk.


Nu is het een dagelijkse routine en zijn de oliën mijn leven niet meer uit te denken. 


Ben jij geïnteresseerd in een natuurlijke levensstijl of lijkt het je leuk om een olie te ervaren? Misschien wil je meer info of wellicht starten met een basispakket met oliën die 100% zuiver zijn? Laat het me even weten, ik help je graag


Ik leg je de oliën uit en als je het leuk vind ook het spaarsysteem.

Ik help je bij het opstarten van je bestellingen.

En ik leer je de ontspannende handmassage🙏

Vetrouw Op Jouw Helings Proces

Zelfliefde

dóTERRA

Wil je een keer iets proberen of wil je meer info, neem contact met me op. Ik deel graag mijn enthousiasme en kennis met je.

Vind je het intressant om te leren hoe je essentiële oliën dagelijks kunt toepassen voor jezelf of je gezin dan nodig ik je graag uit voor de basis workshop Het natuurlijke medicijn kastje. 

Super fijn voor (gevoelige) kinderen die kunnen ont-scholen, sneller kunnen loslaten en alle prikkels beter kunnen verwerken. Met een makkelijke techniek is jouw kindje sneller in ontspanning waardoor het rustiger slaapt.


 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

kinesioloog.majime@gmail.com 

06 11423021 

 

 

 

 

Dieren en Oliën

 

Het mooie aan DõTERRA oliën is dat je ze ook veilig in kan zetten bij dieren. Wij gebruikte regelmatig de copaiba en lavendel bij onze bejaarde hond. Soms voor een beetje rust en elke dag voor haar artrose. Ze vond het heerlijk en at pas de brokken als haar druppel erop zat.

Nu zetten we bij onze jonge hond de balance in. Bij de katten heb ik een mix gemaakt tegen teken. Deze werkt super fijn.

Honden, alle dieren, ruiken 10.000 keer beter dan mensen! Honden, huisdieren, verdragen de olie meestal goed, maar variëren van grootte. Gebruik daarom heel weinig olie en verdun deze goed met kokosolie voor puppy's, kleine huisdieren en of honden.

Bij Paarden worden de oliën los ingezet of via de aroma techniek. Met deze mooie techniek wordt er gewerkt aan stress management, immuunsysteem, ontsteking remmers en homeostase. 

Deze stappen hebben een vaste volgorde. Daardoor creëer je eerst ontspanning, krijgt het immuunsysteem een boost, wordt het lichaam ontgift en draagt het bij aan een sneller herstel van het lichaam en het vinden van de juiste balans na een training.


Volg altijd de instructies via de aanbevolen boeken of opgeleide therapeuten.


Zo blij als een kind na een sessie
Zo blij als een kind na een sessie

Aroma Touch Techniek Massage

 

Deze techniek is echt een cadeautje voor jezelf. Even helemaal niks, de dag loslaten, ontspanning en mogen Zijn. 

Door verschillende oliën te gebruiken in combinatie met het aanraken van de energiebanen en meridianen wordt het lichaam in diepe ontspanning gebracht. De massage brengt het zenuwstelsel in de homeostase fase: de fase waarin het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Deze heerlijke massage duurt ongeveer een uur en kost €50-.