dõTERRA

Al geruime tijd gebruik ik de Essentiële oliën thuis en in de praktijk. Via de Yoga maakte ik kennis met deze flesjes goud. Een magische beleving naast de heerlijke yoga. Na goed uitzoeken maar vooral voelen en ervaren ben ik met deze mooie oliën gestart. Eerst voor mijn kinderen, een beetje voor mezelf en al heel snel voor de praktijk.

De herkenning van de geur op cel nivo klopt altijd met waar je opdat moment voor komt.

Het lichaam kiest de olie en het verhaal past bij de sessie. 

Vetrouw Op Jouw Helings Proces

Zelfliefde

dóTERRA

Wil je een keer iets proberen of wil je meer info, neem contact met me op. Ik deel graag mijn enthousiasme en kennis met je.

Vind je het intressant om te leren hoe je essentiële oliën dagelijks kunt toepassen voor jezelf of je gezin dan nodig ik je graag uit voor de basis workshop Het natuurlijke medicijn kastje. 

Super fijn voor (gevoelige) kinderen die kunnen ont-scholen, sneller kunnen loslaten en alle prikkels beter kunnen verwerken. Met een makkelijke techniek is jouw kindje sneller in ontspanning waardoor het rustiger slaapt.


 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

kinesioloog.majime@gmail.com 

06 11423021 

 

 

 

 

Dieren en Oliën

 

Het mooie aan DõTERRA oliën is dat je ze ook veilig in kan zetten bij dieren. Wij gebruikte regelmatig de copaiba en lavendel bij onze bejaarde hond. Soms voor een beetje rust en elke dag voor haar artrose. Ze vond het heerlijk en at pas de brokken als haar druppel erop zat.

Nu zetten we bij onze jonge hond de balance in. Bij de katten heb ik een mix gemaakt tegen teken. Deze werkt super fijn.

Honden, alle dieren, ruiken 10.000 keer beter dan mensen! Honden, huisdieren, verdragen de olie meestal goed, maar variëren van grootte. Gebruik daarom heel weinig olie en verdun deze goed met kokosolie voor puppy's, kleine huisdieren en of honden.

Bij Paarden worden de oliën los ingezet of via de aroma techniek. Met deze mooie techniek wordt er gewerkt aan stress management, immuunsysteem, ontsteking remmers en homeostase. 

Deze stappen hebben een vaste volgorde. Daardoor creëer je eerst ontspanning, krijgt het immuunsysteem een boost, wordt het lichaam ontgift en draagt het bij aan een sneller herstel van het lichaam en het vinden van de juiste balans na een training.


Volg altijd de instructies via de aanbevolen boeken of opgeleide therapeuten.


Zo blij als een kind na een sessie
Zo blij als een kind na een sessie

Aroma Touch Techniek Massage

 

Deze techniek is echt een cadeautje voor jezelf. Even helemaal niks, de dag loslaten, ontspanning en mogen Zijn. 

Door verschillende oliën te gebruiken in combinatie met het aanraken van de energiebanen en meridianen wordt het lichaam in diepe ontspanning gebracht. De massage brengt het zenuwstelsel in de homeostase fase: de fase waarin het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Deze heerlijke massage duurt ongeveer een uur en kost €50-.