Symphony of the Cells activeert het zelfhelend vermogen!

 

Symphony of the Cells is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the cells bevat 16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

 

De 10 lichaamssystemen zijn:

Hart en Bloedsomloop

Spijsverteringssysteem

Emotioneel- en Limbisch systeem

Hormonaal systeem

Immuunsysteem

Huid, haar en nagels

Zenuwstelsel

Longfunctiesysteem

Botten, spieren en gewrichten

Urineweg systeem

      

 

Symphony of the Cells behandelingen

Is jouw interesse gewekt dan nodig ik je van harte uit om de Symphony of te Cells bij mij te ondergaan. De kosten hiervoor zijn 60 euro per behandeling. Om het zelfhelend vermogen krachtig te activeren zijn zes behandelingen in twee weken nodig daarna kan in de meeste gevallen afgebouwd worden naar één behandeling per maand.

 

Voor mensen die nog niet bekend zijn met de oliën van dõTERRA bied ik de mogelijkheid gratis de Symphony of the Cells behandelingen te ontvangen. Wanneer je de oliën die nodig zijn bij mij aanschaft middels een kortingsaccount zal ik je gratis behandelen. We maken eerst vrijblijvend een afspraak waar ik je kennis laat maken met dõTERRA’s 10 basis oliën en ik leer je hoe je veilig met essentiële oliën je gezondheid kunt ondersteunen. Als je besluit de oliën te integreren in jouw levensstijl dan maken we een plan inclusief de Symphony of the Cells behandelingen. Stuur een e-mail met je contactgegevens om een afspraak te plannen.

 

Werk jij al met de oliën van dõTERRA dan is er een mogelijkheid deze techniek te leren en toe te passen voor jouw familie en gezin maar ook als je een praktijk hebt is deze techniek van toegevoegde waarde! Heb je intresse laat het dan weten dan maken we een afspraak.

 

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar kinesioloog.majime@gmail.com

 

 

 

Aroma Touch Techniek Massage

 

Deze techniek is een cadeautje voor jezelf. Door verschillende paren oliën te gebruiken bij aanraken van de energie banen en meridianen wordt het lichaam in diepe ontspanning gebracht. De massage brengt het zenuwstelsel in de homeostase fase: de fase waarin het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.