Symphony of the Cells activeert het zelfhelend vermogen!

 

Symphony of the Cells is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the cells bevat 16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen ondersteunen bij honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De massage duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

 

De 10 lichaamssystemen zijn:

Hart en Bloedsomloop

Spijsverteringssysteem

Emotioneel- en Limbisch systeem

Hormonaal systeem

Immuunsysteem

Huid, haar en nagels

Zenuwstelsel

Longfunctiesysteem

Botten, spieren en gewrichten

Urineweg systeem

      

 

Symphony of the Cells massage

Is jouw interesse gewekt dan nodig ik je van harte uit om de Symphony of te Cells bij mij te ondergaan. De kosten hiervoor zijn €40  per behandeling. Om het zelfhelend vermogen krachtig te activeren zijn zes behandelingen in twee weken nodig daarna kan in de meeste gevallen afgebouwd worden naar één behandeling per maand.

      

    

 

Let op! Maak altijd eerst contact met u arts of behandelaar bij klachten.

Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar kinesioloog.majime@gmail.com

 

 

 

Aroma Touch Techniek Massage

 

Deze techniek is een cadeautje voor jezelf. Door verschillende oliën te gebruiken in combinatie met het aanraken van de energiebanen en meridianen wordt het lichaam in diepe ontspanning gebracht. De massage brengt het zenuwstelsel in de homeostase fase: de fase waarin het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Deze heerlijke massage duurt ongeveer een uur en kost €50-.