doTERRA

Al geruime tijd gebruik ik de Home Essentiële Kit thuis en in de praktijk. Via de Yoga maakte ik kennis met deze geuren en wat het naast de Yoga al deed. Na lang denken en uitzoeken of dit bij me past, heb ik een keus gemaakt om te starten met deze mooie oliën. 

De kinderen vragen er regelmatig naar en in de praktijk worden er ook mooie resultaten mee behaald.

Home kit

Zou jij interesse hebben in de oliën dan is het fijn om te starten met een starterspakket, waarbij je gelijk al heel veel korting krijgt. Zo leer je de oliën kennen, het je eigen te maken maar ook werkelijk te ervaren wat het je thuis en/of in je werk brengt. 

 

Met deze schitterende collectie van de populairste essentiële oliën van doTERRA heb je voor iedere situatie een olie in huis!


· Lavender (15ml)
· Lemon (15ml)
· Frankincense (15ml)
· Melaleuca (15ml)
· Oregano (15ml)
· Peppermint (15ml)
· Breathe (15ml)
· Digestzen (15ml)
· On Guard (15ml)
· Deep Blue (5ml)

 

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de werkzaamheid van de oliën in deze kit kun je mij een mail sturen of een afspraak maken dan leg ik het graag uit.

 

doTERRA

Elke maand bestel ik zowel voor de praktijk, mensen uit mijn omgeving en mezelf de doTerra oliën. Wil je eens meer info, neem contact met me op. Ik deel graag mijn enthousiasme en kennis met je.

 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Bij aankoop van één van de Kits ontvang je een gratis licentie om zelf direct bij doTERRA tegen inkoopsprijs aan te kunnen kopen (-25%). Je kunt gebruik maken van aanbiedingen en sparen voor gratis producten. Er zijn allerlei formaten/combinatie pakketten beschikbaar met bijbehorende voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie: kinesioloog.majime@gmail.com of schrijf je zelf in via https://www.mydoterra.com/majimepraktijkvoorkinesiologie

 

 

 

Favoriet

Niet alleen ik ben erg enthousiast, zelfs mijn kinderen vragen regelmatig om een olie. De Balance, Grapefruit, Lavendel en Onguard worden vaak door hun gekozen.

De Balance gebruiken ze onder de voeten en ruikt lekker in de nek maar ze nemen ook naar school. Want deze olie is de growding blend. De Balance is een zachte warme aardende olie die je een behaaglijk gevoel geeft.De grapefruit is heerlijk in een glas water en drinken we ipv ranja. Dit is verblijdende olie. De Lavendel werd deze zomer vaak gepakt voor de muggenbulten of wespensteken maar ook aan het eind van een drukke school dag om lekker te slapen.

De OnGaurd is in de maanden met de r een heerlijke olie. Het is de beschermende samenstelling wat inhoud dat het je ondersteund in een gezond immuun systeem.