dõTERRA

Al geruime tijd gebruik ik de Essentiële oliën thuis en in de praktijk. Via de Yoga maakte ik kennis met deze flesjes goud. Naast de yoga deed de olie ook veel en vond die ervaring elke week weer magisch. Na lang denken en uitzoeken of dit bij me past, heb ik een keus gemaakt om te starten met deze mooie oliën. Ik had een "natuurlijk medicijn kastje " de perfecte ondersteuning voor mijn gezin en mezelf.

De kinderen vragen regelmatig om een olietje en in de praktijk is het een mooie toevoeging op de sessies.

Family kit

Home kit

 

Regelmatig krijg ik de vraag: Wat is de makkelijkste manier om te starten met etherische oliën?

Mijn antwoord is heel eenvoudig: Starten met een kit! 

 

Het mooie aan starten met een kit is dat dōTERRA al het denkwerk al voor je heeft gedaan. Ze hebben hun top oliën gebundeld, waarmee jij voorbereid bent op de meest voorkomende EHBkO binnen jouw gezin (op deze manier beginnen bespaart je ook een hoop geld)!

 

Er zijn meerdere starterkits, één voor ieder budget. Ik ben fan van de kits waarin de top 10 oliën zitten. Wij gebruiken deze 10 oliën allemaal met regelmaat bij ons thuis:

✔️Frankincense

✔️Lavender

✔️Lemon

✔️Melaleuca

✔️Oregano

✔️Peppermint

✔️Air

✔️Deep Blue

✔️OnGuard

✔️ZenGest 

 

Deze top 10 oliën hebben we in twee verschillende starterkits:

 

1. Family Essentials kit 

5 ml flesjes inclusief de Peppermint en OnGuard Beadlets (125 parels van ieder).

 

2. Home Essentials kit: 

15 ml flesjes inclusief een diffuser.


🌸Extra bonus bij alle pakketten ontvang je de wildorange olie cadeau. 

 

Naast het welkomstpakket krijg je van mij een 30 minuten wellness consult en doorlopende ondersteuning tijdens jouw olie reis.

 

Wanneer je klaar bent om te starten met een kit stuur me dan een berichtje.

 

 

dóTERRA

Elke maand bestel ik zowel voor de praktijk, mensen uit mijn omgeving en mezelf de doTerra oliën. Wil je een keer iets proberen of wil je meer info, neem contact met me op. Ik deel graag mijn enthousiasme en kennis met je.

 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Bij aankoop van één van de Kits ontvang je een gratis licentie om zelf direct bij doTERRA tegen inkoopsprijs aan te kunnen kopen (-25%). Je kunt gebruik maken van aanbiedingen en sparen voor gratis producten. Er zijn allerlei formaten/combinatie pakketten beschikbaar met bijbehorende voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie: kinesioloog.majime@gmail.com of schrijf je zelf in via https://www.mydoterra.com/majimepraktijkvoorkinesiologie

 

 

 

 

Dieren en Oliën

 

Het mooie aan Doterra oliën is dat je ze ook veilig in kan zetten bij dieren. Honden ruiken 10.000 keer beter dan mensen! Honden, huisdieren, verdragen de olie meestal goed, maar variëren van grootte. Gebruik daarom heel weinig olie en verdun deze goed met kokosolie voor puppy's, kleine huisdieren en of honden.

Bij Paarden worden de oliën los ingezet of via de aroma techniek. Met deze mooie techniek wordt er gewerkt aan stress management, immuunsysteem, ontsteking remmers en homeostase. 

Deze stappen hebben een vaste volgorde. Daardoor creëer je eerst ontspanning, krijgt het immuunsysteem een boost, wordt het lichaam ontgift en draagt het bij aan een sneller herstel van het lichaam en het vinden van de juiste balans na een training.

Volg altijd de instructies via de aanbevolen boeken of opgeleide therapeuten.