dõTERRA

Al geruime tijd gebruik ik de Essentiële oliën thuis en in de praktijk. Via de Yoga maakte ik kennis met deze flesjes goud. Een magische beleving naast de heerlijke yoga.  Na goed uitzoeken of dit bij me paste, heb ik een keus gemaakt om te starten met deze mooie oliën. Met de mooie oliën heb ik de perfecte ondersteuning voor mijn gezin en mezelf.

De kinderen vragen regelmatig om een olietje en in de praktijk is het een mooie toevoeging op de sessies. 

Family kit

Home kit

dóTERRA

Elke maand, voor de 15de, bestel ik zowel voor de praktijk als voor mensen uit mijn omgeving en mezelf de doTerra oliën. Wil je een keer iets proberen of wil je meer info, neem contact met me op. Ik deel graag mijn enthousiasme en kennis met je.

Vind je het intressant om te leren hoe je essentiële oliën dagelijks kunt toepassen voor jezelf of je gezin dan nodig ik je graag uit voor de basis workshop Het natuurlijke medicijn kastje. 


 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

kinesioloog.majime@gmail.com 

06 11423021 

 

 

 

 

Dieren en Oliën

 

Het mooie aan Doterra oliën is dat je ze ook veilig in kan zetten bij dieren. Wij gebruiken ze regel matig bij onze bejaarde hond. Soms voor een beetje rust en elke dag voor haar artrose. Ze vind het heerlijk en eet pas de brokken als haar druppel erop zit.

Honden ruiken 10.000 keer beter dan mensen! Honden, huisdieren, verdragen de olie meestal goed, maar variëren van grootte. Gebruik daarom heel weinig olie en verdun deze goed met kokosolie voor puppy's, kleine huisdieren en of honden.

Bij Paarden worden de oliën los ingezet of via de aroma techniek. Met deze mooie techniek wordt er gewerkt aan stress management, immuunsysteem, ontsteking remmers en homeostase. 

Deze stappen hebben een vaste volgorde. Daardoor creëer je eerst ontspanning, krijgt het immuunsysteem een boost, wordt het lichaam ontgift en draagt het bij aan een sneller herstel van het lichaam en het vinden van de juiste balans na een training.

Volg altijd de instructies via de aanbevolen boeken of opgeleide therapeuten.


AromaTouch massage
AromaTouch massage

Aroma Touch Techniek Massage

 

Deze techniek is een cadeautje voor jezelf. Door verschillende oliën te gebruiken in combinatie met het aanraken van de energiebanen en meridianen wordt het lichaam in diepe ontspanning gebracht. De massage brengt het zenuwstelsel in de homeostase fase: de fase waarin het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Deze heerlijke massage duurt ongeveer een uur en kost €50-.